Αναζήτηση
 

Ψυχολόγοι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση ψυχολόγων
ομαδικές & ατομικες ψυχοθεραπείες

Βασιλική Παπαδοπούλου

Ψυχολόγος  

Ψυχολογική υποστήριξη σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά με συναισθηματικές διαταραχές και δυσκολίες στη συμπεριφορά

Προφίλ


Η Παπαδοπούλου Βασιλική είναι Ψυχολόγος MSc και αποφοίτησε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2004 ολοκλήρωσε τις πτυχιακές της σπουδές στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας και το 2008 απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης MSc στη Κλινική Ψυχολογία.


Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων – συνεδρίων σχετικών με το αντικείμενο. Επίσης, έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση στο τμήμα ενηλίκων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Περιστερίου, καθώς και στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Ν. Ηρακλείου Αττικής στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ειδίκευσης στη Κλινική Ψυχολογία, όπου κι είχε αναλάβει τη θεραπεία ατομικών περιστατικών με εποπτεία Ψυχιάτρου και Ψυχολόγου. Συμμετείχε σε εθελοντική εργασία στις ερευνητικές δραστηριότητες του Ειδικού Ιατρείου Ψυχικής Υγείας Γυναικών του Αιγινητείου Νοσοκομείου και στη Β΄ Κλινική του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Κινητικά Αναπήρων στο Ίλιον.


Στα πλαίσια ολοκλήρωσης της πτυχιακής της εργασίας με τίτλο «Ψυχολογική υποστήριξη και εξωσωματική γονιμοποίηση σε Ελληνίδες γυναίκες» παρείχε εθελοντικά συμβουλευτικές υπηρεσίες στο τμήμα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτικού και Χειρουργικού κέντρου «Μητέρα».


  

Υπηρεσίες

Από το 2008 έως και σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης σε ιδιωτικά κέντρα παρέχοντας τις υπηρεσίες ψυχολόγου σε παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς και συναισθηματικές διαταραχές. Επίσης παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε ενήλικες και συμβουλευτική γονέων.


Από το 2010 έως και σήμερα είναι εισηγήτρια σε πλήθος σεμιναρίων εκπαίδευσης ενηλίκων με διάφορες θεματολογίες. Επιπλέον, τα τελευταία 3 χρόνια απασχολείται ως ωρομίσθια εκπαιδεύτρια με σύμβαση έργου στο «Επιμορφωτικό πρόγραμμα Σχολών Γονέων» του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης.


Διεύθυνση: Πάτμου 48, Πατήσια Αθήνα

Τηλ: 6948 173580

Email: vickypapad@yahoo.gr

 
Αναζήτηση