Αναζήτηση
 

Ψυχολόγοι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση ψυχολόγων
ομαδικές & ατομικες ψυχοθεραπείες

Ελένη Βλαχογιάννη

Ψυχολόγος  
Ελένη Βλαχογιάννη
Έχω αποφοιτήσει από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πρόγραμμα Ψυχολογίας) και διαθέτω άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος του ψυχολόγου.

Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Σχολική Ψυχολογία (MSc).

Ολοκλήρωσα την τετραετή μου εκπαίδευση στη Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας (Σ.ΚΕ.ΨΥ.).

Έχω συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε επιστημονικό συνέδριο και εξακολουθώ να ενημερώνομαι για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του επαγγέλματός μου, μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων. Έχω συνεργαστεί και εξακολουθώ να συνεργάζομαι με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς Ψυχικής Υγείας, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολόγου σε παιδιά και ενήλικες.

Ασκώ ιδιωτικά το επάγγελμα του ψυχολόγου. Η θεραπευτική παρέμβαση που ακολουθώ είναι σύμφωνη με τις αρχές του Συστημικού – Οικογενειακού μοντέλου Ψυχοθεραπείας, ( Ατομική-Ομαδική θεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους, Θεραπεία Παιδιών και Εφήβων, Συμβουλευτική Γονέων).

Ψυχολόγος ΑΤΤΙΚΗ : 6937103184
 
Αναζήτηση